پرین پرواز

مدارک ویزا چین



مدارک ویزا چین

اخذ ویزا چین

حداقل تعداد نفرات برای صدور ویزای توریستی گروهی چین 5 نفر می باشد که تاریخ دقیق ورود مسافرین به چین باید طبق بلیط آنها باشد. ضمن اینکه تمام مسافران باید با هم ورود و خروج کنند.

مدت اعتبار خروج و اقامت ویزای گروهی چین برای اعضا, با هم می باشد و مدت آن 1 ماه است. شروع این تاریخ از زمان اعلام مسافر شروع می شود

اعتبار ویزای توریستی انفرادی چین 30 روز می باشد ؛و ویزای مسافر داخل پاسپورت درج می شود.

ویزای مولتی تجاری 6 ماهه چین با داشتن حداقل 3 عدد ویزای تجاری صادر می شود و مدت خروج از ایران در این نوع ویزا 6 ماه از زمان صدور و مدت اقامت در کشور چین به مدت 1 ماه از زمان ورود در هر بار ورود می باشد.همچنین محدودیتی برای تعداد دفعات ورود به کشور چین برای این مسافران وجود ندارد

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای چین :

اصل پاسپورت

دو قطعه عکس رنگی 4*6 زمینه سفید تمام رخ

مشخصات کامل مسافر

تمکن مالی

جهت اخذ ویزای دبل چین باید 2 ویزای قبلی و جهت اخذ ویزای 6 ماهه 3 ویزای قبلی در پاسپورت مورد استفاده قرار گرفته باشد

تمکن مالی جهت اخذ ویزای گروهی چین ،مبلغ حداقل 5 میلیون تومان به ازای هر نفر و در اخذ ویزای انفرادی چین مبلغ 12 میلیون تومان مانده موجودی به ازای هر نفر ، در صورت خانواده بودن ، می باشد