پرین پرواز

مدارک ویزا هند



مدارک ویزا هند

اخذ ویزا هند

انواع ویزای هند

ویزای توریستی از طریق سفارت هند در تهران به مدت یکماه صادر می شودو نمیتوان آن را در کشور هند تمدید کرد

رزرواسیون قطعی هتل و بلیط رفت و برگشت برای مدت اقامت در کشور هند لازم است

سوالات متداول درباره ویزای هند

ویزای توریستی هند برای افرادی که قصد گردش و بازدید از هند را دارند صادر می شود وبیش از مدت اعتبار ویزا نمیتوان در هند اقامت داشت .

استفاده از ویزای توریستی جهت مقاصد کاری امکان پذیر نمی باشد و مجوزی برای کار در کشور هند محسوب نمی شود

روادید توریستی هند از چه طریقی صادر می شود ؟

چون جهت تقاضای ویزای هند ، انگشت‌نگاری و در بعضی موارد مصاحبه انجام می‌گیرد؛ بنابراین حضور متقاضی ویزا در سفارت الزامی است. برای درخواست روادید هر کشوری،باید فرم تقاضای روادید تکمیل شود. این فرم باید در دو نسخه و برای هر کدام از همراهان به صورت جداگانه تکمیل و عکس متقاضی نیز به آن الصاق شود.

توجه: به دلیل تعداد زیاد متقاضیان ویزای هند در فصل تابستان و قبل از تعطیلات نوروز، ممکن است بررسی مدارک و صدور ویزا زمان بیشتری بخواهد. بهتر است برای قطعی‌کردن تاریخ سفر، به این زمان‌ها توجه داشته باشید.

نکاتی درباره مدارک مورد نیاز ویزا

باید از تمامی مدارک فارسی یک سری کپی تهیه شود.

اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بیشتر از پایان مدت زمان ویزای درخواستی باشد.

در صورتی که اسامی همراهان در گذرنامه‌ی درخواست‌کننده‌ی ویزا قید شده باشد، برای هر کدام از همراهان باید دو قطعه عکس رنگی در مدارک درخواست‌کننده موجود باشد.

عکس مربوط به درخواست کننده باید رنگی، زمینه سفید، تمام‌رخ، در ابعاد 5*5 ، فاصله‌ی بین سطح بالای سر و چانه در تصویر صورت ٣٢ میلی‌متر که کمتر از سه‌ ماه پیش گرفته شده باشد و کاملاً با ظاهر فعلی صاحب عکس همخوانی داشته باشد.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای هند :

اصل پاسپورت

دو قطعه عکس رنگی 5*5 زمینه سفید تمام رخ مربوط به 2 ماه اخیر

کپی تمام صفحات شناسنامه

آدرس ؛شغل؛ شماره تماس مسافر

حضور مسافر برای تحویل مدارک به سفارت هند الزامیست